Конгреси које организује ВТШСС Нови Сад током 2016. године: Заштита од пожара, Управљање знањем и информатика, Ризик и безбедносни инжењеринг
Обратите се професору
Имате питања у вези градива, семинарских, завршних или специјалистичких радова? Не можете да пронађете литературу? Нисте у могућности да се појавите на консултацијама? Контактирајте професора директно, путем образаца на сајту. Будите сажети и директни. Потребно је да упишете све податке, како би Вам професор могао одговорити.
Пошаљите рад
Уколико желите да пошаљете професору семинарски, завршни или специјалистички рад на преглед, додајте датотеку која садржи Ваш рад. Датотека треба да је *.zip, *.rar или *.7z архива која у себи садржи сам рад (опционо насловне стране извучене као посебан документ), у случају семинарског рада, и скениран пројектни задатак. Учините све што је у Вашој моћи да смањите величину датотеке (компресујте слике, исеците непотребне делове слика и сл), јер је максимална подржана величина фајлова 35MB (постоји толеранција у прекорачењу величине, максимално 5%), већи фајлови се не могу послати. За веће фајлове користите filemail.
Важна напомена
Приликом уписивања података, морате попунити сва поља. Уписујте исправне информације, јер ћете одговоре на поруке добијати искључиво на e-mail адресу коју сте навели као своју. Поруке студената који буду два или више пута уписали погрешнe или непотпуне податке или слали семинарски, завршни или специјалистички рад у форми који не одговара раније описаној форми, надаље, биће игнорисане.
Образац за слање поруке

Име и презиме:
e-mail адреса:
Наслов поруке:
Додај датотеку:
Текст поруке:
Саберите бројеве 6 и 6
Линкови
Aloha
Aloha је програм за прогнозирање последица удеса са опасним материјама. Програм можете преузети на овој страници.
FoxIt PDF reader
Један од најбољих програма за преглед *.PDF датотека. Можете га преузети на овој страници.
Консултације
Консултације се одржавају уторком од 16:00 до 18:00 часова у ВСВ.
Контакт инфо:
тел.: +381(0)21/524-198
моб.тел.: +381(0)69/48-92-526
е-mail адреса: karabasil@vtsns.edu.rs

Садржај овог сајта је власништво др Драгана Карабасила и као такав, не сме се копирати или употребљавати на другим местима.

Администрација сајта